"Esimesel korral elasin Lõuna-Eestis ja külastasin seal palju väikseid ja vanu koole. Selle järgi saan ma aru, kui palju on tegelikult Eesti aastatega muutunud," räägib ta ja ütleb, et see on tegelikult üks põnevamaid aspekte praegu Eestis elamise juures.

"Näha seda, kui väga Eesti tahab muutuda. Kuidas inimesed kasutavad ära oma vabadust, oma loovust. Kui palju positiivset energiat neil on. Kuidas nad tahava midagi muuta, uusi asju luua. Ja see on ka üks peamine põhjus, miks ma siia kolisin," selgitab Sandra ja ütleb, et enda kodumaaga võrreldes meeldib talle, et Eestis on meri ja ei ole mägesid.

"Ja see, et Eesti ei ole ülerahvastatud. Minu kodumaal elab kaheksa miljonit inimest. Nii et Eestis elades on võimalik rahulikult hingata ja näha seda, mis su ümber on – ei ole liiga palju inimesi." Vaata videost!

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!