"Armastan Eestit siinsete inimeste pärast. Nad on kenad ja hoolivad. Minu meelest ei ole Eestis rassismiga probleeme, kuigi mõned inimesed kurdavad selle üle. Mina ei ole seda kunagi Eestis kogenud," räägib Taiwo.

"Ma tahan midagi selgitada nõu anda eestlastele, kes seda videot vaatavad – meie mustanahalised või aafriklased oleme tulnud Eestisse põhiliselt õppima. Me ei ole siin kellelegi halba tegemas. Me ei ole siin konflikte tekitamas. Me usume, et Eesti on hea riik ilusa tulevikuga. Ja me oleme siin, et koostööd teha, et tagada Eesti majanduslik areng. On palju aafriklasi, kes on intelligentsed ja Eestis selleks, et just õppida. Julgustame neid siia õppima tulema. Oleme tänulikud Eesti valitsusele ja inimestele. Meil on hea meel teiega siin olla. Ma tõesti üritan eesti keelt õppida ja eesti keeles ära õppida ka Eesti hümni. Et näidata oma lojaalsust sellele riigile. See on minu kogemus Eestiga."

Delfi toob vabariigi aastapäeva kuul sarjas "1 Eesti. 98 rahvust." teieni mõtisklused 98 erinevast rahvusest inimesega, kes Eestis elavad. Head mõtted ja killuke positiivset emotsiooni kuluvad igaühele kindlasti ära. Jälgi kuni vabariigi sünnipäevani kestvat sarja igapäevaselt Delfist!