Reggie on 3-aastane Staffordshire’i terjer, keda tabab erutus iga kord, kui tema kodukanti saabub jäätiseauto.

Reggie ootab kannatlikult omaniku kõrval, kuni saab loa jäätist tooma minna. Koera saba hakkab kohe propellerina tööle, kui on teada, et peagi saab maiust. Reggie võtab kannatlikult koos teiste jäätiseostjatega järjekorda ning ootab oma maiust niikaua, kuni teised on jäätisetuutu kätte saanud.

Reggie omanik Ryan Thomas ütleb, et Reggie ei viitsi teisi koeri ega kasse taga ajada — tema kirg ongi jäätis. "Ta istub kannatlikult, kuni saab loa jäätiseautoni minna ja ootamise ajal vänderdab tema saba muudkui edasi-tagasi.”

Cardiffis elav Ryan selgitab, et esimene kord sai Reggie jäätisemaitse suhu eelmisel suvel. “Minu sõbral oli siis jäätiseauto ja Reggie vaatas mulle alati kutsikasilmadega otsa, kui sõber jäätist müüs. Andsime talle vahvlituutu vähese jäätisega ja oligi tookord kõik. Vahel ma kuulen jäätiseautot tulemas, aga ei suuda kuidagi Reggiet leida — aga ma juba tean, kus ta on.”

Ryan, kellel on kolm väikest last sõnab, et Reggie on ümbruskonnas hästi tuntud. ”Ta on lastega suurepärane ja lapsed jumaldavad teda. Ta on väga hea koer!” Mõned naabruskonna väikesed lapsed kardavad koeri, aga Reggie nägemine peletab nende hirmud. Kõik teavad Reggiet ja ta saab naabritelt maiuseid. Ta on viimseni ärahellitatud.”