• 400 g Härmavilja Pannirooga
  • 6 muna
  • 60 g 20%-list hapukoort
  • 60 ml vahukoort
  • 40 g juustu
  • 2 sl õli
  • rohelist sibulat
  • küüslaugupulbrit
  • soola
  • pipart

Valmistamisõpetus

Löö suuremasse kaussi munad, vahukoor, sool, küüslaugupulber ja pipar ning klopi kahvliga lahti. Sulata Panniroasegu keskmise kuumusega panni. Eesmärgiks on köögiviljadest vesi eemaldada, seega võta pann tulelt enne, kui need praadima hakkavad. Lisa köögiviljad munasegu juurde. Sega ja vala segu korralikult õlitatud ahjuvormi (kõige mugavam on kasutada keeksivormi) ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 30–35 minutit. Kui frittata on umbes pool aega ahjus olnud, siis puista peale riivitud juust. Lase valmis frittata’l enne tükkideks lõikamist mõned minutid vormis tahenda. Samal ajal sega kastme jaoks omavahel hapukoor, hakitud roheline sibul, maitse järgi soola ja küüslaugupulbrit.

Vaata lisa:

Jaga
Kommentaarid