Kohale tulnud suured ja väikesed mõmmisõbrad (ja tema sõprade sõbrad) said enne etendust mängida, joonistada ja Sõber Karuga pilti teha ning niisama lustida. Samuti oli avatud Reval Cafe kohviku uksed, kus keha ja vaimu kinnitada.

Vaata lõbusast galeriist, kes kohal käisid ja kuidas etendusel hullati:

See oli pool sajandit tagasi kui Heljo Mänd kirjutas „Mõmmi ja Aabitsa“ ning Mõmmi ja tema sõbrad televisioonis üles astusid.

Üks kooliaasta on kooliskäijatel Karu-Katil ja Karu-Matil, Rebase-Reinul, Jänku–Jutal, Hundi-Uugul ja Hundi-Uudul läbi saanud ning Mõmmi koos Mõmmi-Beebiga on kõik tähed tänu neile kenasti selgeks saanud! Pealegi saab Mõmmi seitsmeseks ja läheb sügisel kooli! Nii tähtsate sündmuste pidulikuks tähistamiseks korraldab Rebase-Rein Mõmmi isale ja emale väikese kontserdi, mida lausa peab kuulma. Tule ja vaata, mis toredad seiklused juba vanu tuttavaid veel ees ootavad.

Piletid kultuurikeskuses Kaja toimuvale etendusele on müügil Piletilevis.

Lavastuses teevad kaasa juba Mõmmi tegelastena tuntuks saanud armastatud näitlejad – Ivo Eensalu, Katrin Karisma, Raivo Rüütel, Ene Järvis, Külli Reinumägi, Tõnis Rätsep, Tõnu Saar, Paul Laasik jt.

"Mõmmi ja sõbrad" toob vaatajateni Ekspress Meedia. Kuna november on lapse õiguste kuu, tehakse koostööd Lastekaitse Liiduga, kes on enne etendust kohapeal esindatud “Kiusamisest vabaks” programmi ja maskott Sõber Karuga.

Etendus kestab vaheajata üks tund. Peale etendust on võimalik teha pilti ning jagatakse värvilisi ja lõbusaid Pere ja Kodu õhupalle.

Jaga
Kommentaarid