Kõik teavad, mis on mopp ja kuidas see töötab. Kuid mis asjad on Kärcher FC3 ja Kärcher FC5? Mõlemad masinad — nagu näitas ka eksperiment — on kodustes koristustöödes suured abilised.

Kärcher FC5 on põrandapesumasinate lipulaev. Nii juhtmega kui ka juhtmevabana saadaolev masin aitab pesta põranada kiiresti ning tulemuslikult. Näiteks 60 ruutmeetri pesemiseks kulub vett vaid 600 ml ja tänu funktsioonile, mis imeb musta vee tagasi masinasse, kuivab põrand vaid loetud minutitega. See teeb ka lõpu nendele tüütutele jalajälgedele värskelt pestud põrandal. Piiranguid ei sea ka põranda kate — kuni tegemist on kõvakattega põrandaga, võid seda ka pesta. Pesu teeb eriti tulemuslikuks funktsioon, mis imeb masinasse ka suurema mustuse.

Kärcher FC3 näol on tegemist jällegi FC5 põrandapesumasina saledama ning lihtsama õega. FC3 koorib mustuse kummiribal n-ö külgedel olevatesse põskedesse. Tänu juhtmevabadusele ja natukene väiksematele mõõtudele on tegemist ideaalse masinaga, millega pääseb ligi raskemini ligipääsetavatesse kohtadesse: kapialused või toanurgad.

Nagu näitas Kärcheri eksperiment — klassikaliste põrandapesulahenduste aeg on möödas! Kiirus ja mugavus kaaluvad üles mopiga põrandate pesemise, ning mis salata — tulemuski on päris erinev.

Kui tunned Kärcheri masinate vastu veel huvi, saad neist lugeda lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid