"KHL-is saab tavapäraselt võrreldes teise jäähoki suurliigadega suvepuhkus esimesena läbi ja 12. hooaja avamäng peetakse juba 1. septembril. Hooaeg tõotab tulla täis suurepärast ja pingelist hokit," sõnas Pukk.

"Vaatamata sellele, et mõned tipptegijad (nt Nikita Gussev) on läinud NHL-i, on erinevate klubidega liitunud mitu potentsiaalselt väga head hokimeest. Favoriidiks number üks tuleb lugeda mullust võitjat Moskva CSKA-d, „keskarmeelasi“ üritavad troonilt kukutada vast ikka need teised suure rahakotiga tiimid, nagu Omski Avangard, Peterburi SKA, Magnitogorski Metallurg, Kaasani Ak Bars, aga miks mitte ka Helsingi Jokerit.

Riia Dinamo jäi suvel küll ilma kahest säravamast mehest Matthew Maionest ja Linus Videllist, aga nende asemele palgatud mängijad on vähemalt hooajaeelsetes mängudes teinud korralikke mänge. Ehk jõuab Läti tiim seekord play off’i, sinna „viimasesse vagunisse“ hüppamise eeldused on olemas.

Ja veel – äärmiselt omapärane on olukord on areenidega. Nimelt mängitakse sel hooajal kolme erineva laiusega väljakutel! Kuna MM-turniire hakatakse alates järgmisest aastast mängima nö. Kanada mõõtmetega platsidel (26x60 meetrit), siis mõnede meeskondade koduhallis saadi jää niisuguseks teha, kuid osadel on platsi laiuseks 28 ja mõnedel see vana hea 30 meetrit. Paljudele mängijatele see ei meeldi üldse, aga hetkel on nii."