Individuaalselt ei jäänud päris lõpuni oma eelsõiduga rahule ükski kolmest eestlasest. "Stardiga rikkusin oma sõidu ära põhimõtteliselt," sõnas Rätsep. "Ma arvan, et paberi peal oleks seitsmes koht täna olnud väga hea. Aga olukorrast sai maksimum ka võetud, natuke oli õnne ka - hästi paljud kiired poisid panid laksu. Eks püsti peab ka seisma."

Harjumatult väikese tsikliga sõitev Tanel Leok loodab oma padruneid hoida finaalsõiduks.

"Eks natuke oleks saanud veel paremini, aga homne [pühapäevane - toim.] päev on veel ees. Kõige mugavamalt ennast praegu ei tundnud, aga harjusin juba rohkem ära."

Eriti palju ebaõnne oli Kullasel, kelle 31. kohast hoolimata Eesti finaalikoha kindlustas. "Selles mõttes läks õnneks, et Priit ja Tanel said tulemuse kätte. Endal tuli igasuguseid asju sõidus ette. Õnneks läks nii, et saime peale ja homme on uus päev," tõdes Kullas.

"Sõitsin vastu pukki kõigepealt, sirge oli ikkagi väga hea, aga siis sõitis keegi mulle veel külje pealt sisse. Kurvi keerasime ära ja siis olime teistega pikali juba. Kui sõitma hakkasin, siis poole sõidu peal jäi tsikkel õhus seisma veel," selgitas noor krossimees.

Koondise juhi Lauri Roosioru sõnul oli lõppude lõpuks kvalifikatsioonis kõige olulisem finaali pääseda. "Peab rahule jääma, oleme finaalis, 16. koht küll praegu. Eks ta päris meie poiste rada ei ole. Loodame aga, et poisid pingutavad, anname endast kõik ja loodame esikümnesse tulla."