G-klassi Mercedesega sõitnud Özili ja tema lapsepõlvesõpra Kolašinacit ründasid nugadega relvastatud motorollerimehed, piirates auto ühel hetkel ümber.

"Tanki" hüüdnime kandev Kolašinaci olukord ei heidutanud ning ta tormas röövlitele paljaste kätega kallale. Turvakaamera salvestisest on näha, kuidas pahalased seejärel ratta selga istuvad ja põgenevad. Veidi aja pärast haakisid pätid end uuesti maasturi sappa ning tagaajamine jätkus suurel kiirusel veel rohkem kui miili jagu.

Nüüd on Londoni politsei avaldanud juhtunust uue video, kus on näha, kuidas üks kurjategija üritab noaga Kolašnici ähvardada, kuid äärekaitsja asub paljakäsi hoopis ise rünnakule.

Pätid saadi hiljem kätte ning praeguseks on 26-aastane Jordan Northover ja 30-aastane Ashley Smith end ka juhtunus süüdi tunnistanud.

Scotland Yardi vanemuurija Jim Corbett kiitis uue video avaldamise järel ka Kolašinaci. „Northover oli valmis teda noaga vigastama, et oma nõudmisi esitada. Kolašinac ei kõhelnud kordagi ja seetõttu jäidki röövlid tühjade kätega,“ kiitis Corbett.

Kui Northover oli kolmapäeval kohtus, kus ta tunnistas oma süüd, siis eeluurimisvanglas oleva Smithiga võeti ühendust videosilla vahendusel. Smithil oli pea üks pool rätikuga kinni seotud, kuna mees jäi vanglas toimunud kakluse tagajärjel peaaegu silmast ilma. Mees tunnistas muuhulgas, et ta kardab oma elu pärast.