Metsatöll on saavutanud Eesti metal muusika maailmas ikooni staatuse. Seitsme täispika stuudioalbumi kogemusega folkmetali jõujaam annab oma muusikaga edasi hõngu sõjast, loodusest, mütoloogiast ja ajaloost. Metsatölli jaoks on sellisel rock ja wrestling teemalisel üritusel esinemine esmakordne.

SLAM! Wrestling toob teieni meelelahutuse fenomeni, mille esiisaks saame lugeda esimest tunnustatud maailmameistrit (1905), Eesti enda poega, Georg Hackenschmidti. Ürituse üheks eesmärgiks on avaldada austust Hackenschmidti pärandile ja kultuurilisele tähtsusele.

Rock Cafes on kavas pakkuda kaasaelamiseks kuut rahvusvahelist matši. Kirsiks tordil hakkab raskekaalu tiitlit kaitsma Austria lihamägi ja EWA (European Wrestling Association) valitsev maailmameister Chris ”Bambikiller” Raaber, kes kohtub ringis Soome ”Wildman” Heimo Ukonselkäga. Ukonselkä on kolmel korral tulnud Saksa raskekaalu meistriks.

Lisaks astuvad üles sellised superstaarid: ”Kuldne Amatsoon” Heidi Katrina Inglismaalt, ”The Canadian Rebel” StarBuck, ”Metal Warrior” Stark Adder Soomest, Itaalia parim Fabio Ferrari ja Eesti oma poeg Mikk Vainula.


Lisainfoks külasta ürituse kodulehte SIIN.