Kruus ja Vara nendivad seekordses jalkastuudios korduvalt, et need kaks meeskonda on Premieri absoluutne tipp. Seevastu jätkub meestel juttu kauemaks, arutledes Manchester City ja Arsenali varasemate kohtumiste üle, kus meeskonnad on fänne üllatanud pigem negatiivselt. Kruusi sõnul hakkab City vanker teelt kõrvale kalduma, mis peaks treenerile Pep Guardiolale olema mõtlemise koht. Kahe mänguga lasti endale lüüa tervelt seitse väravat, mistõttu usub Vara, et riietusruumis toimus pärast mängu tõsisem ja tulisem arutelu.

Videost selgub ka, et City on läbi aegade Arsenali vastu teeninud rohkem punaseid kaarte kui ühegi teise meeskonna vastu. Mis puutub kahe tiimi treenerite vahelisesse statistikasse, siis jalkagurude sõnul jääb seal alla aga Arsenali peatreener Arsène Wenger. Mille põhjal, selgub videost. Meeste sõnul ei saa Arsenali ründajad enam sellest mängust vaba päeva võtta, nagu mõnel viimasel korral on tehtud.

Nagu ikka, teevad Kruus ja Vara ka enda ennustused, millel saab silma peal hoida Triobeti ennustusportaalis. Sealt samast leiab huvitavaid koefitsiente ka teiste eelseisvate mängude kohta.