Videointervjuu sattus täpselt sellele ajale, kui eestlased saalist lahkusid ja meie homsed vastased poolakad sisenesid. Nagu näha, siis Renee Teppanil oli vastaste seas kõige rohkem tuttavaid, keda tuli kätelda.

Ahoy halli mahub 15 000 inimest ja seal toimub järgmisel aastal ka Eurovisioni lauluvõistlus. „Täitsa tavaline suur saal – mõnus! Õnneks oleme teinud Eestis ka Saku suurhallis üsna piisavalt trenni. Ei ole ühtegi halba sõna öelda, kõik on tipp-topp,” kiitis Andrus Raadik halli.

Kuigi Poola on valitsev maailmameister, loodab Raadik minna homme võitlema võidu nimel. „Lähme võitlema, mängima head võrkpalli, seda, mida oleme teinud kogu suvi. Peame nendest asjadest kinni hoidma, oma asja ajama. Ilmselgelt me läheme võitma, muud varianti ei ole, ei lähe lihtsalt mängima või geimivõidu järele. Lähme võitleme ja võitma!”

Kui temporündaja Ardo Kreek tuli intervjuu ajal veidi Raadikut segama, siis tögas lõbus nurgaründaja teda kohe heatahtlikult: „Minul on vorm hea, Ardol võiks see parem olla.”

Vaata, mida Raadik rääkis Poola koondise liidri Wilfredo Leoni ja enda tööotsingute kohta. Üks variant on, et ta liitub Pärnu võrkpalliklubiga, kui väljas pakkumist ei tule. „Äkki tuleb ikka luuavarrest pauk – kurat seda teab!” pole aastaid Soomes mänginud Raadik kaotanud lootust välismaal jätkata.