“Mul oli halb algus, tuli palju vigu. Kennethil oli algul mingi plaan, mis töötas mu vastu hästi. Teises setis oli murdekoht, kus sain oma keskendumise paika ja hakkasin talle oma mängu suruma,” rääkis kaheksakordne Eesti meister Ivanov.

“Ta mängis algul õigesti, püüdis mind nurgast nurka liigutada. Kolmandas setis hakkas ta madalamalt mängima, mis mulle sobis. Ma panin tähele, et ta oli väsinud,” tunnistas värske Eesti meister tennises.

Oma tiitlivõidu kõrvalt on Vladimir Ivanovil ka muu põhjus rõõmustamiseks. “Mu õpilase Elena Malõgina meistriks tulemine oli väga rõõmustav, kuid emotsionaalselt väsitav, sest elasin palju kaasa,” avaldas ta intervjuus Delfi Spordile.

“Ma tulen järgmisel aastal kindlasti uuesti mängima, kuid enesekindlus, et võidan, väheneb iga aastaga. Näen, et noored mängivad järjest paremini,” leiab kogenud tennisist.

Uuest hooajast on Ivanovil veel keeruline rääkida, sest turniire on praeguse globaalse olukorra tõttu jäänud vähemaks. Tõenäoliselt hakkavad tal augustis turniirid pihta, kuid nendest ei oska ta hetkel rohkem rääkida.