Moisar võitleb Eestis elava ukrainlase Artjom Ljaševitšiga, kellega ta matš mullu 10. oktoobril King of Kings võitlusüritusel viiki jäi. Poksireeglitega matš toimub kehakaalus 72,5 kg. Moisaril peab veel homseks viis kilo alla võtma, kuid see polevat üle 120 matši pidanud võitleja jaoks mingi probleem.

Üle pika aja näeb taas poksiringis Arrot, keda televaataja tunneb viimasel ajal rohkem kommentaatorina. Oma viimase matši tegi Arro justnimelt Moisari vastu 2018. aasta märtsis, kui pidi pärast viite võidukat kohtumist tunnistama profikarjääri esimest kaotust. Arro vastaseks on samuti Eestis resideeruv ukrainlane Jaroslav Jurov (2 võitu, 1 kaotus. 2018. aasta novembris alistas ta Tondiraba hallis Warrior Fight Series üritusel profidebüüdi teinud Mac Ojasmaa.

Delfi kohtus Moisari ja Arroga täna Kalevi poksiklubis. Moisar vastas intervjuus muu hulgas küsimusele, kuidas ta tagab enda korraldatavatel üritustel kohtunike erapoolestuse. Arro kommenteeris, mis ajendas teda poksiringi naasma ning kuidas ta end kaks päeva enne comebacki tunneb.

Laupäevane üritus algab kell 19. Kokku näevad televaatajad viit matši.

Vaata videot!