"Poisid olid täna tulid. Olime juba mängu kaotamas, kui lasime kolme veerandajaga 80 punkti visata," rääkis Müürsepp. "Oliver Metsalu tegi meile pallikooli korvi all ja ei läinud asjad nii, nagu tahtnuks. Juba mõtlesin homse trenni peale pühade ajal. Neid võite ei tahtnud meil alguses üldse tulla, kõik libises käest ära, aga nüüd oleme selle tasa teinud. Eks me ikka väga-väga tahtsime täna seda võitu. Nagu ütlesin: usk kaob viimasena. Tänavakorvpalliski paned kaks kolmest ära ja oled jälle mängus. Alla ei tohi anda!"

Kas finaalis suudetakse selget favoriiti üllatada? "Ma arvan, et see kõik oleneb puhtalt Kalev/Cramost. Neil pole samasugust keskendumist nagu VTB Ühisliigas. Eks Donaldas Kairys teeb oma tööd, aga me teeme ka kõik, et mängud oleksid finaaliväärilised. Kõik edasine on meie jaoks boonus," lisas Müürsepp.

TalTechi peatreener Rait Käbin oli mõistagi kaotuse järel löödud. "12 punkti vahet, kümme minutit minna, null viga tablool ja pannakse üheksa punkti. Võime kohtunikke ja kõiki teisi sõimata, aga kui ise sellised oleme, siis polegi midagi teha. Ma ei saa öelda, et me poleks tahtnud kaitses kätte saada, aga pandi raskeid viskeid ka ära. Lihtsam oleks teha kolm viga, mängime 5-5 edasi ja kui jääb viimaste minutite peale ning on kümme vahet, siis on teine jutt. Tänane mäng ei oleks tohtinudki lõpu peale jääda. Viimane mäng oli rünnaku poolelt aga üks parimaid - kõik, kes väljakul käisid, andsid oma panuse. Mingitel hetkedel me ei saa enam kaitses paremini mängida ja au sel juhul vastasele."

Kuula ka Kalev/TLÜ abitreeneri Kalle Klandorfi mõtteid!