Kukkumise tagajärjel pea vastu kõva kunstmuru ära löönud ja hetkeks teadvuse kaotanud Kauber ütles Delfile ja Eesti Päevalehele: "Väga ohtlik viga, niimoodi tald ees tulla... Õnneks läks kõik hästi ja ma olen siin. Korraks lõi pildi tasku, aga rohkem midagi hullu õnneks polnud. Selliseid asju peaks tegelikult vätlima. Õnneks kohtunik sekkus ka. Ta sai oma kaardid kätte."

Levadia võttis Paides selle Premium liiga hooaja seitsmenda järjestikuse võidu, lüües standardolukordadest kaks vastuseta väravat. Teise tabamuse sepistas Jevgeni Budnik 87. minutil penaltist. Karistuslöögi järgsest olukorrast toimetas avapoolajal palli oma väravasse Paide äärekaitsja Muhammed Sanneh, kes ka ise lõpuminutitel punase kaardi teenis.

"Mänguliselt ei olnud nad meist niivõrd üle. Meil olid oma võimalused, mida me ära ei löönud. Standardid said täna saatuslikuks," nentis Kauber.

Paide ja Levadia on vastamisi juba uuesti kolmapäeval Eesti karikasarja veerandfinaalis. "Meie jaoks on väga tähtis karikasarjas edasi saada. Kui suudame seal Levadia alistada, jääb mõni üksik samm karikavõiduni," lisas Kauber.

Vaata pikemat intervjuud Kevin Kauberiga videost!