Paberil võib "väike" Kalev küll Rockist nõrgem olla, kuid üleolevalt ei tohiks Kullamäe sõnul suhtuda ühtegi vastasesse.

"Alati on Kalev/Cramo ja Rocki treenerid rääkinud ühte ja sama juttu. Üks asi on see, mis on paberil ja teine see, mis väljakul toimub. Kui sa lähed erinevate vastaste vastu üleolevalt peale, on karistus kärme tulema. Meil on eelmistest aastatest head näited all, kus me oleme saanud päris korralikke nähvakaid, kui me oma asju pole väljakul teinud nii nagu vaja. Sel aastal oleme nendest asjadest hoidunud ega ole nii-öelda endast paberil nõrgemale kaotanud," rääkis Kullamäe Delfile.

Kui Tallinna Kalevil peale Illimar Pilgu keegi suuremate vigastustega ei maadle, siis Rock nii sirge seljaga poolfinaalseeriale vastu minna ei saa.

"Eks me putitame ennast päeva kaupa. Paar päeva oli meil puhkust. Homme (täna - toim) alustame treeningtsükliga. Marek (Doronin) saab endiselt põlve süste. Vaatame, kas ta poolfinaalis veel mängib või ei. Augustas (Peciukevicius) paraneb jõudsalt, aga temaga ei tea, kuidas ja millal. Teistega on natuke parem seis. Keegi endale veerandfinaalis liiga ei teinud. Usun, et homme on kõik trennis alustame ettevalmistust hea tujuga," lisas Kullamäe.

Rocki ja Kalevi esimene poolfinaalmäng toimub järgmisel kolmapäeval kell 19 Tartu Ülikooli spordihoones. Teist poolfinaali alustavad päev varem Tallinnas Saku suurhallis samal kellaajal BC Kalev/Cramo ja Rakvere Tarvas.