Käru Põhikooli muusikaõpetaja Pille-Riin Kaaver : “Praegune koolielu korraldus on igal juhul uudne kogemus nii õpilastele, nende vanematele kui ka õpetajatele. Ma ei ütleks, et see on üheselt hea või halb. Kõik oleneb konkreetsest inimesest — lapsest ja tema perest ning õpetajast. Samuti on suur vahe, millisest ainest rääkida. Arenguruumi on kuhjaga ning ühiselt tegutsedes on minu meelest võimalik tulla sellest olukorrast välja igati võitjana, suure kogemuse jagu rikkamana. Miks mitte, et ka edaspidi võiks toimuda osa õppetööst klassiruumist väljas ja muuta õppimise sellevõrra paindlikumaks.

Sarnaselt “Tahan Kooli” kampaaniale see e-õppimine paljuski ju käib - õpetaja saab anda ülesanded, suunata, tagasisidestada, ja lõpuks tegeleda ikka selle materjaliga, mida keegi on esitanud. Kuna kõigi tehniline võimekus on erinev, saigi kokku omanäoline lugu kooli tahtmisest. Meil oli üheskoos — lapsed, vanemad, õpetaja — tore seda projekti teha. Aitäh selle võimaluse eest!”

Käina Kooli klipp on ka nii nunnu!

Narva Vanalinna Riigikooli humoorikat videoklippi näeb siit:

Nende muusikaõpetaja Natalja Toiker: “Erikorralduse alguses oli hirm peal. Küsimusi tohutult palju: millest alustada, kuidas toetada õpilasi ja nende peresid, kust võtta aega, et video- ja e-tundideks ette valmistuda, neid läbi viia ning pidevat tagasisidet anda, vastata suuliselt ja kirjalikult kõikidele küsimustele erinevates keskkondades üheaegselt jne. Julge pealehakkamine on pool võitu. Hakkasime tegutsema. Samm- sammult avasime IT- maailma. See on äge!

Hea meelega võtsime osa “Tahan Kooli” projektist. Tüdrukud - osalejad jagasid muljeid videoklipi loomise protsessist, et see pani neid liigutusest nutma. Tahaks väga tagasi kooli!”

Aruküla Põhikooli klipp on siin:

Ajavahemikul 04.05-08.05 jõuab igapäevaselt ühe Eesti kooli silmapaistev video Kollane Kompass Youtube kanalile, et laste loometegevust toetada ja kõikidega jagada. Reedel, 08.05 selgub ka kool, mis pälvib artistide ja korraldajate poolt suurima tunnustuse ning kuhu loo autorid Mariliis Jõgeva & OLLIE eriolukorra lõppedes ka esinema sõidavad.

Jaga
Kommentaarid