Praegu teadaolevalt kaotas maastur Mercedes-Benz GLE350 maastur Pärnu maantee lauges kurvis juhtiavuse ja sõitis Pärnu maantee ning Rohelise tänava nurgal asuvasse elumajja.

Delfiga rääkinud lapse isa ütles, et rusud paiskusid üle terve toa ja tänavapoolse seina ääres voodis maganud kaheksa-aastane laps jäi rusude alla, kust isa ta välja kaevas.


Tegu oli siiski võrdlemisi õnneliku õnnetusega, sest laps pääses vaid kriimustuste ja marrastustega ning kiirabi toimetas ta vaid ettevaatusabinõuna tervisekontrolliks haiglasse.

Lapse isa sõnul nägid naabrid üle tänava, kuidas majja kihutanud autojuht proovis veel mitu korda autoga majast välja tagurdada ning põgeneda. Kui see tal ei õnnestunud, siis otsustas ta sündmuskohalt põgeneda jalgsi. Praegu otsib autojuhti politsei.

Pereisa kinnitusel oli maja kindlustatud ja ka selle omanikku on õnnetusest teavitatud. Kindlustus organiseerib perele ka asenduspinna. Kas üürnikena majas elav pere sinna edasi kavatseb jääda, ei osanud pereisa esialgu öelda.

Kella 15.30 ajal ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Delfile, et maasturi arvatava juhi isik on kindlaks tehtud, kuid ühtegi üksikasja tema kohta enne kinnipidamist avaldada ei saa.