Laupäeva ennelõunal kella 11 ajal said politseinikud väljakutse kesklinnas Narva maanteel asuvasse kortermajja, kust kolmanda korruse aknast hüppas välja 41-aastane mees. Mees toimetati kiirabiga haiglasse.

Möödus pisut üle poole päeva, kui sama maja kõrvaltrepikojas juhtus sarnane intsident. Pühapäeva öösel kella poole nelja ajal sai politsei väljakutse kesklinnas korterelamusse, kus oli kaheksandalt korruselt alla kukkunud mees. 29-aastane mees kukkus rõdult alla ning hukkus sündmuskohal. Kuna mees kukkus raskesti ligipääsetavasse kohta, tegutsesid sündmuskohal ka päästjad, kes aitasid kiirabitöötajad ja politseinikud kõrvalhoone katusele surnukeha juurde.

Esialgsetel andmetel istus mees kõrge korruse rõdu serval, kui tema kaaslased palusid tal korduvalt äärelt ära tulla. Paraku kaotas mees tasakaalu ning kukkus.

Kesklinna jaoskonna välijuht Aleksei Veetlev täpsustas, et sõprade sõnul oli rõdult alla kukkunud mees alkoholijoobes ning ei kuulanud sõprade nõu servalt istumast ära tulla. "Soovituste kuulda võtmise asemel asus ta hoopis serval veel rohkem kõõluma ning kahjuks kukkus alla. Sedapuhku võib öelda, et traagiline õnnetus hüüdis tulles päris valjult ning mõtlematu käitumine katkestas noore inimese elutee," kõneles Veetlev.

"Alkoholijoobes inimese käitumine võib olla ettearvamatu ning seetõttu tasub hoiduda olukordadest, mis võivad lõppeda kurvalt. Paraku ei aidanud siinkohal ka vastutustundlike sõprade tähelepanu juhtimine ohtlikule olukorrale. Avaldame hukkunu lähedastele ja sõpradele kaastunnet,“ sõnas Kesklinna jaoskonna välijuht Aleksei Veetlev.

Jaga
Kommentaarid