"Reformierakond avas tsirkuse väravad. See on palagan, mis enne Euroopa Parlamendi valimisi toimub. Valijate toetust ei tasu nii küsida, et minna umbusaldama teise erakonna esinumbrit," märkis Ratas.

Näiteks Keskerakonna hüljanud Raimond Kaljulaid kavatseb riigikogus toetada Reformierakonna umbusaldust. Kas koalitsioonist võib mõni hääl veel pudeneda? Ratas toonitas, et koalitsioon püsib. Viimasel ajal saab Ratasest palju enam kõlapinda meediast just Mart Helme. Kas need sõnavõtud ka omavahel läbi arutatakse, on Ratas kursis. "Valitsuses on kolm erakonda. Valitsus pole abielu, on väga põhimõttelisi erinevusi maailmavaates ja oma seisukohtades. Aga valitsus moodustatakse selle pinnalt, mis suudetakse kokku leppida."

Valitsuse pressikonverentsil uuris Delfi peaministrilt sedagi, et kes siis valitsust ikkagi juhib - Helme või tema. Ratas toonitas, et ikka tema.

Videointervjuus on juttu sellestki, kuidas uudis uuest ministrist kärmelt meediasse jõudis ning mis saab Keskerakonna plaanitud pensionitõusust.