Kõigepealt on tarvis uus telefon vastavalt seadistada. Selleks laetakse telefoni kõik vajalikud foto- ja videotöötlusprogrammid. Uue Huawei P40 Pro kasutuselevõtmise teeb mugavaks Phone Clone, millega saad kõik oma kontaktid, programmid ja pildid vanast telefonist uude kopeerida.

Huawei on äppide allalaadimiseks loonud uue keskkonna nimega AppGallery, kus on olemas suur valik programme. Kui mõnda rakendust AppGallery's pole, tasub sellest aga Huaweile läbi rakenduse teada anda. Äppe, mida hetkel AppGallery's pole, saab alla laadida ka teisiti – näiteks Facebook on võimalik alla laadida otse nende koduleheküljelt.

Tegelikult käib kõikide rakenduste, mida läheb vaja kvaliteetsete nutifotode tegemiseks, telefoni saamine väga kergelt. Nüüd ei jää muud üle, kui Huawei P40 Pro spetsialistide kätte anda ja vaadata, mida nad sellega teha suudavad.

Vaata galeriist pilte:
  • Uutes Huawei P40 seeria nutitelefonides on rakenduste pood AppGallery – see on suuruselt kolmas rakenduste pood maailmas, kust leiad omale vajalikud rakendused.
  • Kui ei leia rakenduste poest AppGallery vajalikku rakendust, siis saad alati kasutada telefoni kloonimise rakendust Phone Clone ja kloonida vajalikud rakendused oma eelmisest Android nutitelefonist uude telefoni.
  • Lisaks sellele saab Facebooki, WhatsAppi alla laadida otse ametlikelt veebisaitidelt.
  • Paljusid rakendusi saab kasutada veebibrauseri kaudu – näiteks pangateenused või Youtube.
  • AppGallery kasvab pidevalt, igas riigis on kohalik meeskond, kes töötab selle kallal, et laadida uusi rakendusi üles AppGallery'sse, nii et peagi on suurem osa kohalikke ja globaalseid rakendui AppGallery's.
Jaga
Kommentaarid