Oleme otsuse lihtsustamiseks leidnud üle Eesti kokku kuus suurepärast puhkusepaika, kus sellesuvised suvepäevad saaks kärtsu, mürtsu ja naudinguga ära peetud. Laitke maha või kiitke heaks, kuid siin on kuus vaimustavat kohta, kus pidada maha 2020. aasta suvepäevad!

Valkla rand kui lähim rannaparadiis

Ligikaudu kolmekümne minuti kaugusel Tallinnast, Valkla rannas ootab teid „täielik keskkonnavahetus”. Nii täielik, et sama tunde saavutamiseks tuleb tavaliselt mitu tundi lennukiga lõuna poole lennata. Viimased paar kilomeetrit enne randa, kus tee kohal on mets kokku kasvanud, kaovad argipäevamured ja sisenete suvepäevade meeleollu veel enne, kui ise randa kohale jõuate.

Valkla rannas ootab teid maaliline vaade ja võimast energiat täis värske õhkkond. Puhkekeskus asub geograafiliselt kaunis kohas, võimalusterohke ja mugav asukoht sobib ideaalselt suvepäevade ja erinevate sündmuste pidamiseks. Puhkekeskuse territoorium piirneb ühelt poolt liivarannaga, pakkudes häid võimalusi aktiivseks veespordiks või lihtsalt rannamõnude nautimiseks, ning suur võrkpalli- ja muruplatsiga ala võimaldab organiseerida mitmeid põnevaid tegevusi.

Pakume ka suvepäevade külalistele a la carte menüüd rannarestole omase stiili ja kauni serveeringuga, mugavat ööbimist ning männikohinat suvise mere ääres. Aja mõnusamaks veetmiseks korraldame külalistele ka näiteks pitsa valmistamise töötoa. Kuniks osa seltskonnast teistele pitsat teeb, saavad ülejäänud merel SUP-ata või saunamajades kered soojaks kütta.

Oleme korraldanud suvepäevi 50 kuni 400 inimesele, samuti meeskonna koolituspäevi koos pitsa valmistamise töötubadega. Meie juures on peetud ka seminare koos toitlustusega kuni 140 inimesele ja pidulikke vastuvõtte kuni 100 inimesele. Majutuskohti pakume kuni 100 külalisele.

Ettevõtte suursündmuseks on võimalik rentida kogu puhkekeskuse kompleks, mis sisaldab majutust 100 inimesele (lisaks telkimise võimalus), saunamajasid koos soojaks köetud saunade ja kümblustünnidega ning restoranimaja koos suure saali, seminariruumi ja mereterrassiga. Parkimiskohti jagub meil kuni 120 autole. Kogu kompleksi on võimalik rentida ka päevaseks sündmuseks ilma majutuse ja saunadeta.

Lähem info: www.valklarand.ee

Miks pidada suvepäevi Viirelaiul?

Kui rääkida Viirelaiust, siis on tegemist täiesti ainulaadse kohaga terves Skandinaavias – teist sellist saart, mida saad privaatselt rentida, siinkandis ei ole. Reegel on see, et saar renditakse alati välja nii, et korraga on seal ainult üks seltskond. Nii saate ennast vabalt tunda, kogu saart nautida, mängida muusikat nii kaua, kui soovite, ja kolada rannas kuni varaste hommikutundideni.

Meie saare peakokk Alar Aksalu, gastronoomiavõistluse Silverspoon 2019 finalist parima peakoka kategoorias, on välja töötanud parimad söögid kohalike saarte toorainest, mida enamasti kuskilt mujalt hamba alla ei saa. Lisaks heale ja veel paremale söögile on saadaval Viirelaiu peened napsud, mis on valminud vanade Viirelaiu retseptide järgi.

Loomulikult ei puudu oma pruulitud õlu ja hommikul püütud kala, mida serveerime värskelt suitsuahjust. Lisaks kõigele muule on meil suvel ka alati väga ilus ilm: eelmistel suvedel mõõdetud tulemuste järgi on tegemist ühe päikesepaistelisema kohaga Eestis.

Viirelaiul on väga pikk ajalugu ja laidu mainiti esimest korda juba 1556 aastal. Saare peremees on lahkelt kõigile nõus pidama ka ajalootunni.

Lisaks söömisele, joomisele ja muule mõnusale äraolemisele, on Viirelaiul võimalik minna vaatama ka hülgeid ja seda nii kaatri kui SUP-lauaga. Kui tekib aga soov teha saarele tiir peale, siis see võtab aega umbes poolteist tundi. Üldse on Viirelaiu pererahvas mõelnud külalistele välja palju tegevusi, mida saarel teha - näiteks orienteerumine, fotojaht, vibulaskmine, parve ehitus ja nii edasi.

Eks Viirelaiu omapäraks ongi tema asukoht - mõnes mõttes täiesti eraldatud, aga samas ikkagi lähedal. Et saada Viirelaiule tuleks sõita esiteks Virtsu sadamassa ja sealt juba kaatriga 10 minutit üle vee.

Kõige suuremad suvepäevad, mis meie juures Viirelaiul on peetud olid mõeldud kuni 90-le inimesele. Aga teeme suvepäevi ka väiksematele kollektiividele ja meie juures laiul on käinud seltskondi ka alates 10 liikmest.

Tule korralda ettevõtte meeldejäävaimad suvepäevd Viirelaiul. Teeme kõik, et Teil oleks meie juures hea. Olete teretulnud!

Paekalda Puhkekeskus/ Veespordi- ja Seikluskeskus

Paekalda Puhkekeskus/Veespordi- ja Seikluskeskus on kaasaegne puhkekompleks Harjumaal, kauni ja põneva Rummu karjäärijärve kaldal. Asume küll üksi keset kaunist metsa, kuid samas vaid 45 minuti kaugusel Tallinnast.

Paekalda Puhkekeskus sobib ideaalselt suvepäevade, seminaride ja muude sündmuste läbiviimiseks. Pakume täislahendust eduka sündmuse korraldamiseks: anname külaliste kasutusse peoruumid ja terrassid, valmistame grillil maitsvad söögid ning serveerime joogid terve sündmuse vältel ja pakume põnevaid ning aktiivseid tegevusi päeva sisustamiseks. Õhtust pidu saab nautida otse järve kaldal asuvas peosaalis, kaldaterrassil ning vees asuvatel suveterrassidel, millelt avaneb lummav vaade loojangule. Lisaks on keskuses klientide käsutuses kuumad saunad ja kümblustünnid, mugav majutus erinevates majakestes ning Eestis ainulaadne elamusmajutus klaasseinaga veepealsetes kämpingutes.

Paekalda Puhkekeskus/Veespordi- ja Seikluskeskus asub otse järve kaldal ning külaliste kasutada on isiklik paadisild ujuma minekuks ja päevitamiseks. Suvehooajal on tubastes tingimustes majutuskohti kuni 100.

Tegevustevalik on Paekalda Puhkekeskuses samuti äärmiselt mitmekesine: saab minna põnevale rafti- ja kanuumatkale veealuste vanglavaremete kohale, sõita nii harilike kui ka hiiglaslike SUP-laudadega, vallutada metsaradasid uudsete elektriliste maastikuratastega, avastada sukeldudes ja snorgeldades uppunud veealust maailma, teha ekskursioone ning lõbusõite meie suure ja väikese parvega ning minna laternavalgel salapärasele öömatkale.

Aktiivse päeva lõpetuseks on ideaalne korraldada üks lõõgastav saunaralli, mille tarbeks on meil nii tavasaunad kui ka veepealsed parvsaunad ja kuumad kümblustünnid.

Võtke meiega ühendust ja korraldame koos meeldejäävaimad suvepäevad helesinise laguuni kaldal.

Meie kontaktid:
telefon +372 5807 0700
e-posti aadress puhkekeskus@paekalda.ee
koduleht www.paekalda.ee
Facebook www.facebook.com/paekalda

Valma seikluspark

Valma seikluspark on Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv 110 majutuskohaga turismikompleks, mis on kohandatud just Eesti ettevõtete ja organisatsioonide suvepäevade korraldamiseks.

Väga lai valik aktiivtegevusi on võimalik siduda konverentsi- ja seminariteenustega, mistõttu saab väljasõiduga Valmasse ühendada meeskonnatreeningud ja koolitustegevuse lõõgastava motivatsiooniüritusega.

Märksõnad, mis iseloomustavad Valma seiklusparki on järgmised: avar laagrikompleks otse Võrtsjärve kaldal, kaasaegsed heli- ja esitlustehnikaga konverentsisaalid, väliauditoorium, suur mullibasseiniga saunakompleks, 12 x 35 meetri suurune väliujula, kõrgetasemelise tehnikaga ööklubikompleks, seikluspargi atraktsioonid, üle 2 km pikkune trosslaskumise liin, lasketiir, erinevad palliväljakud, sumomaadluse väljak, minigolfi park, purjeretked Võrtjärvel, lai tegevusala lastele, vahupeod ja palju muud huvitavat. BBQ-l põhinev toitlustus toimub meil klassikalises Rootsi laua stiilis.

Pakume professionaalset abi ürituste korraldamisel nii tootepõhiselt kui ka terviklahendustena. Üritusele on võimalik tellida ka artiste, bände, õhtujuhte, laste päevajuhte, show’sid ja nii edasi.

13-aastane töökogemus on õpetanud Valma seikluspargi meeskonda olema tulemustele orienteeritud usaldusväärne partner, kellega viia läbi suurepäraseid ja meeldejäävaid üritusi Võrtsjärve kaldal. Et oleks aimu, kuhu täpselt tulema peab, siis asume Viljandist 23 km, Tartust 55 km, Pärnust 119 km ja Põltsamaalt 42 km kaugusel.

Küsige lisainfot: www.valma.ee või +372 503 6906

Valma seikluspark
OÜ Meeskonnatreeningud
Lorupi tee 2, Valma küla
Viljandi vald

Järveveere puhkekeskus

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks. Ainulaadsete rookatusega palkmajadega puhkekeskus on avatud aasta ringi ning pakub põnevaid tegevusi ja silmailu nii töötegijale, koolitusel olijale kui ka suurematele ja väiksematele perepäeval osalejatele.

Sisemajutuses on ööbimiskohti 113 inimesele. Seminariruum mahutab mugavalt 50 inimest, kuid välitingimustes mahutab Järveveere puhkekeskus telgi alla kuni 200 inimest, kas pidutsema või hoopis omanäolist välikonverentsi pidama. Lisaks pakutakse klientidele mõnusat lõõgastumisvõimalust saunakompleksis, kuhu kuuluvad auru-, leili- ja infrapunasaun. Väljas asuvad tünnisaun ja välibassein, kus saab end pärast saunamõnusid karastada. Õdusaid õhtuid aitab sisustada tähistaeva all olev mullivann.

Suvel saab nautida hulgaliselt veemõnusid ja pakutakse võimalust rentida kiirkaatrit elamusterohkeks veesõiduks, seigelda suurte kaheksakohaliste aerusurfilaudedega või laenutada aerupaati kalastusretkeks.

Avatud on ka uhiuus kettagolfirada. Samuti on külalistele väga meeldinud põnevad meeskonna- ja seltskonnamängud, harivad ja lõbusad veinikoolitused ning jahilaskmine – viimane meeldib väga ka õrnema soo esindajatele. Muide, Järveveere puhkekeskusesse kuulub Võrtsjärve kõrgeim, 37 meetri kõrgune vaatetorn.

Vaata lisainfot: www.jpk.ee

KAPTENIMAJA VIIMSIS, ADMIRALIMAJA AEGNAL ja loomulikult meresõit!

Tallinna külje all Rohuneeme sadamas asub mereteemaline Kaptenimaja, mis on sobilik ühepäevaseks ürituseks. Koht võlub oma võrratute päikeseloojangutega, fantastilise merevaatega saunaga ja suvise grillilõhnaga, mis koos mereõhuga tulevatavad sulle meelde, miks oli suurepärane mõte tuua oma sünnipäev või seminar üksluisest linnaruumist sellesse muinasjutumaailma, kus hing puhkab. Üle mere 2km kaugusel asub puutumatu loodusega Aegna saar, mis on Tallinnale nii lähedal, kuid eemal linnakärast. Saare sadama vahetus läheduses asub 2019 aastal põhjalikult renoveeritud mõisastiilis Admiralimaja koos majutusega, mis sobilik nii firma- kui eraüritusteks.

Suvepäevade, seminaride ja sünnipäevade juurde on võimalik tellida toitlustust, eksursiooni giidiga, kalakoolitust koos kalaroogadega, seltskonnamänge, kanuusõitu või lihtsalt nautida head seltskonda Tallinna kilukarbivaate taustal. Aegna liivarannad on erilised sellepoolest, et RMK on rajanud sinna rohkelt lõkkeplatse ja varustanud puudega.

Alates 2020 aasta kevadest hakkab Rohuneeme ja Aegna saare vahel opereerima uus laev, mis viib korraga kuni 36 inimest saarele vaid 10 minutiga. Väiksematel seltskondadel on võimalik endiselt saarele saada vaid 5 minutiga kiirkaatritega.

Tellimussõite koos saarel teenustega tehakse ka Naissaarele ja Pranglile ja sõit kestab vaid 20-40min.

MERESÕIDUD: www.watersport.ee
Mereäärsed üritustekohtad: www.kaptenimaja.ee
Info ja broneerimine info@watersport.ee või tel +372 566 08 909

Jaga
Kommentaarid