Sel sügisel, 28. novembril toimub Tartus Aparaaditehases Eesti esimene podcastifestival Aparaadio. Üritusel astuvad üles mitmed Eesti raadiotegijad, nt "Mehed ei nuta", "Betsafe", "Taavi Libe Lava Taga", "Motoorne rahutus", "1STAGE vestlus", "Elu Looming", "Eesti roimad", "Ringjoon", "Popkulturistid" jpt. ning uued tulijad nagu LGBT+ "Lilla agenda" ja Märt Koiki "Võhkrarid", keda inimestel on võimalik reaalajas kuulama tulla. Kultuurifestivali eesmärk on toetada avatud diskussioone ühiskonnas läbi podcastikultuuri arendamise.

Kella 18.30-19.30 ajal on telenägu Taavi Libe nö Lava Taga. Ehk Libe arutab erinevate külalistega Eesti Laulu ja Eurovisiooni teemadel. Sellest üritusest tuleb Delfi keskkonda otseülekanne.

Mõne päeva jooksul toimub Aparaaditehase erinevates kohvikutes ja restoranides raadiosaadete reaalajas salvestused. Festivalil on kokku 5 lava (poliitika ja majandus, kultuur, lastelava, muusika ning meelelahutus ja sport), igas neist 4 esinejat. Üritus saab võimalikuks läbi Aparaaditehase kultuuriprogrammi, mille žürii valis podcastifestivali idee parimate hulka.