Täna õhtul kella 18.20 paiku sai häirekeskus teate raskest avariist Tallinnas Pirita teel. Esialgsetel andmetel sattusid seal laupkokkupõrkesse sõiduautod Nissan Juke ja Subaru Outback.

Sündmuskohal töötav avariipolitseinik kirjeldas, et esmastel andmetel sõitis Nissani juht Pirita teed pidi kesklinna suunas, kui talle liikus vastassuunast vastu Subaru, mis paiskus üle eraldusriba nii, et kaks masinat sattusid laupkokkupõrkesse.

Meedikud viisid Subarus olnud mehe ja kaks Nissanis sõitnud naist haiglasse. Seal selgitatakse lähemalt nende vigastuste raskusaste, kuid praegu teadaolevalt said neist kaks tõsisemalt viga.


Avarii tõttu oli liiklus Pirita teel häiritud, liiklus Viimsi suunas on praeguseks avatud, ka on kesklinna suunas vaba liiklemiseks üks sõidusuund. Päästjad puhastavad parasjagu teed, et liikluse saaks täielikult igas suunas taasavada.

Täpsemad üksikasjad, muuhulgas lubatud piirkiirusest kinnipidamise, kainuse ja muud asjaolud, selgitab politsei edasises menetluses.

Pealtnägija rääkis Delfile, et õnnetusse sattunud Nissanis olid kaks naist, keda lõigati sündmuskohal autost välja. Ta lisas, et Subaru niitis oma teel maha ka ülekäiguraja juures oleva valgusfoori.

Teine õnnetust pealt näinud inimene ütles, et Selveri juures kaldus Subaru vasakule teepeenrale sõidusuunaga Merivälja poole, jäi seisma ja pikalt oli kosta autosignaali. Pärast seda hakkas auto kiirendama ja vajus vastassuunavööndisse. Pealtnägija arvab, et juhti võis tabada terviserike, millele viitas äkitsi teepeenrale sõitmine ja signaali sees hoidmine.