Padar märkis, et tema ja president Toomas Hendrik Ilvest tunnevad teineteist juba umbes 19 aastat ja on alati hästi läbi saanud. "Oleme kolleegid olnud valitsuses, kui tema oli välisminister, mina põllumajandusminister, ja kõik need kümme aastat, kui Toomas Hendrik Ilves on olnud president, oleme ka olnud väga heades kontaktides," osutas Padar.

Padar sõnas ka, et kui president Ilvesel on olnud vaja saada nõu põllumajandust või maaelu puudutavates spetsiifilistes küsimustes, siis on ta alati Padarile helistanud ja seda küsinud, ja kui Ilves on Padari maakodust mööda sõitnud, on ta alati Padarile helistanud ja sellest teada andnud. "Minul on Toomas Hendrik Ilvesest head mälestused ja kindlasti ka tulevikus saab temaga koostööd teha, ma usun, et ega Toomas Hendrik Ilves ei kao siit ekraanilt kusagile."

Padar märkis, et peamise Eesti elu puudutava probleemina tõi ka president Kersti Kaljulaid oma kõnes välja julgeoleku teema. Teised teemad olid Padari hinnangul naiselikumad, aga samas väga olulised. Uuelt presidendilt ootab Padar enda sõnul seda, et ta rahvaga palju räägiks.