Oma Maitse rõõmustab koos tema ja sadade külastajatega ning suskab kaamera otse musta toidumaagiasse:

* Tru Kitcheni peakokk Maru on värvide kuninganna toiduilmas. Tema juba teab. Musta peab ta pidulikuks. Tasub vaid maitsta kas või ta musta riisi musta torbikseenega või muid taimseid hõrgutisi.

* Valgejõe Veinivilla vein Valgejõe Must laotab musta leedri salapära novembrikuisesse kaamosesse, nõidade ulgumine hea meki taustaks. Imeveini tutvustavad veinivilla perenaine Tiina Kuuler ja veinikorüfee Arne Pajula.

* Musta ja valge kombo sobivuses pole kahtlustki. Maario Saag Tartumaalt Kastre vallast Lange külast Pärna talust õpetab, kuidas jahuga maalida musta leiva peale selliseid kaunistusi, millega kodumaa-armastus tõuseb automaatselt kohe 25 pügalat.

* Curated by Bakermani musta tee munad “kawaii" avardavad munamõtlemise täiesti uutele tasanditele. Kasuta neid mune salatites ja toidukaunistustena või ampsa sakuskana, kui käimas on PIDU!

Mustaks saab toidu lisaks söele veel ka lagritsaga, kalmaari- või seepiatindiga, festivalil sai maitsta musta leedri jooke ja musta küüslauku, tumedat palsamiäädikat ja kasesiirupit, musta jäätist, musta leiba, mustaks võõbatud ekleere, torte jpm.
Maitseskaala – see sai lai nagu ookean.