“Hüppelaua eesmärk on sisendada noortele, et kõik on võimalik, kui on tahtmine,” ütleb Eesti 2.0 asutaja ja ürituse peamentor, ettevõtja Hardi Meybaum. “Kokku tulevad erinevate valdkondade tippspetsialistid - disaineritest neuroteadlasteni -, kes kõik on kunagi kusagilt otsast pusima hakanud. Nad kõik teavad, et iga algus on raske, ja ka seda, et mitte miski ei tule lihtsalt. Oleme kohal, et toetada, innustada ja aidata.”

Peale Meybaumi juhendavad noori nädalase programmi vältel kliima- ning taastuvenergia suurandmete platvormi Planet OSi asutaja Rainer Sternfeld, California Tehnoloogiainstituudi neuroteaduste järeldoktorant Allan-Herman Pool, Harvardi ülikooli haridustehnoloogina lõpetanud ettevõtja Helen Põldsam, ZeroTurnaroundi asutaja, 20-aastase programmeerimiskogemusega Toomas Römer ning paljud teised. Inspireerivate lugudega enda ettevõtjaelust astuvad noorte leiutajate ette mitmete Eesti tuntud startup-ettevõtete asutajad Taavet Hinrikus TransferWise’ist, Kristel Kruustük Testliost ja Lauri Väin Starshipist.

Eesti 2.0 on mittetulundusühing, mille eesmärk on inspireerida Eesti koolinoori valima tehnoloogiapõhist tulevikku. Pilootprojektina jagas Eesti 2.0 kaks aastat tagasi poolesajale Eesti koolile Makerbot Replicator 3D printerid.