Vaata videost, mida Liivi ja Sirje oma tööst, lastega toimetamisest ja aastatega omandatud kasvatusnippidest rääkisid ning millisest emadepäevast nemad unistavad.

Naistekas kohtus tublide naistega SYNLABI tervisehommikul. SYNLAB kinkis kõikidele SOS perevanematele võimaluse vereproovi abil teada saada oma üldine tervislik seisund. „Me kõik tahame näha oma lapsi ja lapselapsi kasvamas ning olla nendega võimalikult kaua koos. Tervena elatud elu annab meile võimaluse olla veel kõrges vanuseski vitaalne — jaksame lapselastele järgi joosta, nendega mürada ja mängida ning oleme neile oma terviseteadliku käitumisega eeskujuks!“ ütles SOS ema Merle, miks ta oli nõus oma tervist lihtsa vereproovi abil kontrollima. „Ärme siis lükka oma tervise eest hoolitsemist aja puudusel tagaplaanile — ainult meie ise vastutame selle eest, kas me näeme oma lapse-lapse-lapsi! Tahaks ju väga!“

Sama kinnitasid ka Naistekaga rääkinud Sirje ja Liivi — ka laste jaoks on nii oluline, et ema oleks hea tervise juures ja jaksaks veel kaua seda maailma kõige tänuväärsemat ametit pidada.