Ema Taisiia sõnul on poisid terved ja muudkui kasvavad. Kolmikute vanem vend on pisikeste vennakeste peale veidi armukade, sest varem oli kogu tähelepanu temal, aga nüüd on koju saabunud kolm konkurenti.

Videointervjuu ajal oli Taisiial piinlik rääkida sellest, et tema paljulapselisel perel on tegelikult raske, kuid pärast salvestust jagas ta oma emotsioone.

Ta tunnistas, et nende pere peamisel leivateenijal oli kriisi tõttu väga raske tööd leida. Nüüd ongi isa Igor töötu. "Ta oli kogu aeg ehitussektoris ja kui keegi otsib metallivärvimise alal töötajaid ja loeb seda artiklit, oleks tore, kui võtaksite meiega ühendust," ütles naine.

Nüüd elavad kolmikud, nende ema, isa ja vanem vend ainult riigi toetusel. Taisiia on väga tänulik ühekordse makse eest - Tallinna linnalt 6400 eurot ja riigilt 3000 eurot , ning igakuise toetuse eest (praegu 1840 eurot ja 18 kuu pärast 840 eurot), kuid põhiprobleem on endiselt lahenduseta - see on eluase. Ka vajab pere hädasti näiteks seitsmekohalist autot ja kolmekohalist jalutuskäru.

Kõige aktuaalsemaks küsimuseks peab Taisiia elamispinda, et kõik ikka ära mahuksid. "Riigi poolt oleks see suureks toeks, kui saaksime munitsipaalkorteri, kus elada."

Kui soovite aidata suurt peret, kus kasvab neli armsat beebit, siis siin on Taisiia arvelduskonto number:

EE372200221063184506
Taisiia Zotova

Igasugune toetus on pere jaoks vajalik. Nelja lapse kõrvalt plaanib ema minna ka hiljem tööle. Tema sõnul on see vältimatu, sest väljaminekud olevat lausa kolossaalsed.

Vaata videost, kuidas perekonnal läheb!

Lugege teksti vene keeles SIIT.