Sel nädalal üllatas Riigikogu liige Martin Repinski oma praegust kallimat Jekaterina Vassiljevit armastusavaldusega suurel plakatil Jõhvi südalinnas. Selle kurioosumi taustal otsustas Martin Repinski endine kaasa kõik südamelt ära rääkida.

Siret Kotka-Repinski teatas Kroonikale, et päev pärast lahutuse jõustumist jaanuari alguses saatis eksabikaasa talle e-kirja, kus väidab, et on Jekaterina Vassiljeva juurest välja kolinud ja palub lepitust. Naine tõlgendab seda järjekordse tegurina pikas ahistamise jadas. Väidetavalt on mees pendeldanud kahe naise vahet juba kuudeviisi – plakatiga paluvat Martin Jekaterinalt vabandust.

Vaid loetud minutit tagasi teatas Repinski sotsiaalmeedias, et endise naise jutt ei vasta kuidagi tõele ning tema ja Jekaterina suhe on igati terve ja korras. "Alustan sellest, miks me Siret Kotkaga läksime lahku. See oli tõesti minu soov. Põhjuseks oli Sireti lõpetamata endine suhe. Minuni jõudsid faktid, mille peale Siret tunnistas, et tema peaaegu kümme aastat kestnud suhe kestis meie suhte kõrvalt edasi. Mul oli väga valus, sain aru, et ei näe enam teda oma naisena. Olin siis vallavanem, ees olid valimised ning otsustasime, et jääme professionaalseks ning hoiame kõik esialgu enda teada, märtsis aga lahutame," kirjutas Repinski postituses.

Kuid nende suhtedünaamika on seebiooperlik olnud juba esimestest hetkedest. Kroonika teeb siinkohal meenutuse ühest intsidentist 2016. aastal, mille najal skandaalsete poliitikute suhe üldse avalikuks sai.

Vaata videot!