Vassiljev tunnistab, et see aastanumber pole ta reisil käinudki. Reisijatele paneb ta südamele: "Ei ole mõtet praegu reisida, sest tegu on suure ekstreemspordiga. Paljudesse kohtadesse, kuhu tahad minna, topitakse kõigepealt pulk ninna ja siis nõutakse mingit ristimistunnistus. Lähed läbi mingite rõvedate skännerite. Tagatipuks pead sa lennukis istuma mask peas ning olen tuttavatelt kuulnud, et alkoholi ka ei anta," märgib Vassiljev, et üle ookeani lennates 15 tundi ilma alkoholita ikka ära ei ela.

"Ja mõtle, tuled siia Eestisse tagasi ja pistetakse veel karantiini. Mis lõbu see siis pakub?" küsib Vassiljev, kes usub, et alates juunist on juba olukord rahulikum ning inimesed pääsevad reisima sinna, kuhu nad tahavad.

Muuhulgas tehti juttu koroonakriisi tagajärgedest ning alkotarbimis piirangustest. Tipprestoranis esitlesid sügis-talvist moodi Gerli A. Chantelle Couture, Gowri Fashion House, Luxton Boutique ja Glanz & Glamuur. Muusikalisi vahepalasid pakkus Triin Lellep ja Diana Klas. Neid saatsid pillidel Mikk Langeproon ja tšellist Silvia Ilves.

Vaata lähemalt videost