"Nad teadsid suurepäraselt, millesse nad end mässivad, kuna selline on Harry elu alati olnud ja ka Meghan on samasuguse eluga harjunud. Nüüd on nad aga haavanud kuningannat ja kuninglikku peret ja see, et lähed teise riiki ja hoiad siiski Suurbritanniaga sidet - see ei toimi. Mul on nende pärast piinlik. Mul on kuningannast kahju, kuna mul on tema vastu suur austus," pihtis nukra olekuga Markle.

Olles varemgi korduvalt Harry't avalikult rünnanud, jätkas ta ka seekord samasuguse taktikaga. "Hakka ometi meheks ja tule, räägime! Kui pean teid kohtusaalis nägema, siis olgu nii. Vähemalt näen teid lõpuks. Aga saage siiski palun aru, et ma ei soovi mingit sõda," nentis ta.

Ka Meghani sõjakal poolõel Samantha Markle'il on kuulsale sugulasele nii mõndagi öelda. "Meghanil ja Harry'l on vaja kiiremas korras vabandada. Me ei räägi mingitest lapsikutest teismelistest siin, vaid ikkagi täiskasvanud inimestest, kes said suurepäraselt aru, mida nad teevad. Minu isa hülgamine oli vale, ebaõiglane ja šokeeriv ja ma arvan et see oli Meghani otsus. Ta polnud rahul avaliku kriitikaga, kuid üldises pildis raha ja kuulsus ei loe, loeb hoopis väärikus, ausus ja perekond. Loodan, et Meghan vabandab, ka Archie ja kuningliku pere hüvanguks."

Konfliktid Meghani ja tema perekonna vahel said alguse sellest, kui Thomas Markle ajakirjanikega liialt avameelitses ning ei hoolinud Meghani korduvatest palvetest meediaga suhtlemine lõpetada. Lisandus ka piinlik intsident, kui Markle leppis kõmupiltnikuga kokku, et lavastab suure summa eest fotosessiooni, milles ta tütre pulma minekuks ülikonda valib. Isa ja tütar pole suhelnud 2018. aastast alates.