Madise sõnul on nad juba peres läbi rääkinud, et pool võidetud rahast annetavad nad heategevuseks, sest just sellega on näosaate alati ka silma paistnud. 2500 eurot soovis Madise naine annetada lastega seotud heategevuseks, Madise 2500 eurot annetatakse vähiravifondile Kingitud Elu ning 10 000st järele jäänud summa ehk 5000 kulutab pere ühisele reisile.

Madis ütles ka võidu järel antud intervjuus, et tema pojad olid öelnud, et nutavad igal juhul: nii siis, kui issi võidab, kui siis, kui ta kaotab.

Millised olid Madise emotsioonid hooaja vältel, kas ta ka pisaraid valas ja kuidas küll ta seda kõike jõuab, sest oli näiteks finaali eelgi öösel esinemas? Videost selgub!

Palju õnne Madisele kogu Kroonika toimetuse poolt.

Madis Arro võitis kaks stuudiosaadet kaheksast ja oleks napilt saatest ühe korra ka kõige väiksemate punktidega välja langenud, ent just tol korral otsustas žürii esinaine Tanja, et keegi ei lahku saatest. Superfinaalis seisis Arro vastamisi Eleryn Tiiduga ning rahvahääletuse teise vooru tulemusena valis rahvas võitjaks just tema.

Madise finaalietteastet näed uuesti siit: