Kuna detsembrikuu on erinevate firmapidude, galade ja koosviibimiste kõrgperiood, võtsid Tiiu, Laura ja Kroonika veebitoimetaja Anne endale ülesandeks RiiSaikeli erinevatest “stiilipalatitest” võimalikult lühikese ajaga maksimaalselt pilkupüüdvad peokostüümid kokku krabada. Võttel osalevatele moehulludele oli see kahtlemata äärmiselt joovastav tegevus, ent paras katsumus meesoperaatorile, kes litrite, sulgede ja erivärviliste vidinate virvarrist mitu päeva toibuma pidi.

Tiiu pidas enda vaimustavamateks leidudeks punast toorsiidist seelikut, Liina Steini nõelasilmast tulnud siidpluusi, teleprodutsent Triin Luhatsi boksis paiknevaid valgeid Christian Louboutini kingi ning fotograaf Laura Nestori mõnusaid matkasaapaid. Laural õnnestus armuda ussimustrilisse tagisse, klaaskontsaga saabastesse, kaharasse printsessiseelikusse ja lumivalgesse La Perla pintsakusse. Kleitide ja kontsakingadega mitte sinapeal olev kroonik silitas aga mitu tundi suunamudija Liisa Leetma roositikanditega Dr. Martensi saapaid ja fotograaf Krõõt Tarkmeelele kuuluvaid Marc Jacobsi jalavarje.

Vaata lõbusast videost, kuidas kogu see trall välja nägi!

*Boksikirbukas on rentimise põhimõttel toimiv teise ringi kauplus, kus kliendid saavad raha eest enda käsutusse pisikese kauplemispinna, et oma niisama kapis seisvaid riideid ja aksessuaare müüki tuua. Teisisõnu, valid endale sobiva müügiperioodi, teed unustusse vajunud esemed korda, tood oma boksi ja mõni teine samasuguse diagnoosiga moehull ostab need ära. Eksisteerib märkimisväärne oht kogu värske teenistus kõrvalolevates boksides paiknevatele asjadele raisata.