Üks kuulsamaid avalikke miilustamisi on toonase presidendiproua Evelin Ilvese lembehetked noore ja kuuma välismaalasega. 2014. aasta 7. augustil kulges nimelt üks pealtnäha tavaline pidu varahommikusse, mil rahvast hakkas Komeedi kohviku suveterrassil üha vähemaks jääma. Järsku avanes järgmine pilt – president Toomas Hendrik Ilvese toonane abikaasa Evelin Ilves tantsis ühe endast noorema, 28-30-aastase mehega terrassi keskel. Paar õõtsus tantsuplatsil justkui armunud, Evelin vaatas oma tantsupartnerile ainiti silma. Sumedast ööst ei puudunud ka kuumad suudlused…

Aga ka hilisemast ajast on hetki, mil inimesed ennast liigselt teiste embusesse unustavad. Nii juhtus tuntud telenäo ja raadiohääle Brigitte Susanne Hundi kaaslase Ron Nõmmega. Hunt jagas eelmise aasta 2. novembri hommikul fännidega tõeliselt jahmatavat ja kurba sõnumit. Hunt lisas sotsiaalmeediasse postituse, millel selgitas, et vajab kiiremas korras korterit, sest on oma kaaslasest Ronist lahku läinud.

Selgus, et eelmisel õhtul käis paar eraldi pidudel ning Ron ei suutnud ühele naisterahvale vastu panna ja jagas temaga kirglikku suudlust. Kroonikale teadaolevalt suudles Ron peomelus enda kolleegi. Brigitte oli ise koos sõbrannadega Olympic Casino ABBA peol. Brigittel on igasuguse petmise vastu nulltolerants, seega ei olnud isegi küsimust - suhtega oli kõik.

Vaata videost, millised suhtes või abielus olevad avaliku elu tegelased on veel tiivaripsutamisega kaamerate ette jäänud.