Liidame tänu ja kiidame meie kiirabi nende pühendumise, kiiruse ja töökuse eest eriolukorras. Austame neid, kes on kõik need päevad väljas ning aitavad viiruselevikut takistada, andes inimestele abi, vaatamata sellele, et tihtilugu ei jõua kiirabitöötajad oma perede ja lähedaste juurde.

Kutsume üles tegema TÄNUKÕNE KIIRABILE helistades annetustelefoninumbritele.

Sellel neljapäeval toimus antud kampaania raames heategevuskontsert Kultuurikatla ja Eventechi kontaktivabast stuudiost. Kampaaniasse panustavad oma võrratu muusikaga Tanja ja Mikk Saar. Neid saadab Peter Põder, kes alles astus Eesti laulu konkursil üles ansamblis Viinerid ja on kirjutanud näiteks laulusõnu Birgit Sarrapile. Lisaks laulab ka imeline Elina Nechayeva.

Kogutud annetuste eest kingime eriolukorras “eesliinil” töötanud kiirabitöötajatele midagi, millest nad on ilmselt iga päev unistanud – puhkusest mõnes Eesti looduskaunis kohas, kui ärevad ajad on stabiliseerunud. Samuti saab heategevuskampaania sotsiaalmeedia kanalites kirjutada omapoolsed tänusõnad meie kiirabitöötajatele, mille toimetame neile kõigile kohale. Täname kiirabitöötajaid nende panuse ja teenistuse eest!