Saates arutleti Reikopiga näiteks teletöö telgitaguste üle, kus napilt Eesti Tele- ja Filmiauhindade galal parima meessaatejuhi tiitlist ilma jäänud mees tõi välja peamise kaotuse põhjusena, et Karl-Erik Taukar oskab lihtsalt palju paremini laulda kui tema.

Reikop sõnas ka, et ei näe teletöös midagi glamuurset, see on vaid lõpmatu teemade valimine ja esinejate kutsumine ning et peamine töö toimub toimetustes ja peas ning saate tegemine on lihtsalt vormistamise küsimus. Marko tunnistas ka, et ei näe noorte teletegijate puuduses suurt probleemi: "Minus väga suur huvi ei ole, et noored peale tuleks ja mu töö ära võtaks."

Reikop soovitas rikkaks saamiseks teles töötamise asemel luua hoopis oma ettevõte ja lasi lendu Eesti Rahvusringhäälingu käibefraasi, et Eesti Televisioonis võib küll töötada, aga raha peab endal olema. Reikopi sõnul see 100% tõele ei vasta: "Palgad ei ole küll nii väikesed, aga rikkaks ei saa."

Otseloomulikult saabus pärast saadet ka hetk, mil kuulus saatejuht leebus ning jagas noortele lahkelt kasulikke noortele nippe, kuidas paremaid intervjuusid ja telesaateid paremini teha.

„Refleks“ on Tallinna Ülikooli noorteorganisatsiooni Tudeng TV veebipõhine noortele mõeldud päevakajaline ja ühiskonda peegeldav magasinsaade. Saatest ei puudu huumor ega muusika. Kõiki saateid saab vaadata ka tudeng.tv