Muusikute ühine tänuvideokontsert "Eesti tänab kangelasi“ algab president Kersti Kaljulaidi pöördumise ja tänusõnadega.

Videokontserdil löövad kaasa Mikk Tammepõld, Gerli Padar, Lotte, Ivo Linna, Chalice, Eliis Pärna, Tarvo Valm ja Liis Mäesalu, Stefan, Rein Rannap, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Gram-Of-Fun (Kristel Aaslaid), Erki ja Anna Pärnoja, Grete Paia, Robert Linna, Liisi Koikson, Trad.Attack!, Jaanus Saago (Revals), Kadri Voorand, Raul Ojamaa (Miljardid), Valter Soosalu ja Iiris.

Arstid, päästetöötajad, politsei, piirivalve, poemüüjad, toidukullerid, vabatahtlikud ja paljud teised on meie tänased kangelased. Selle nimel, et kogu eesti rahvas nende tööd ja panusele mõtleks, teemegi neile pühendatud ühiskontserti „Eesti tänab kangelasi“.

Kutsume üles ka vastu panema kiusatusele minna asjatult kodust välja ja meeles pidama tähtsaimat - PALUN, PÜSI KODUS! See on vähim, mida sina isiklikult kangelaste, kõigi kaasmaalaste, oma lähedaste ja kriisi kiire möödumise heaks teha saad.

Täname kõiki osalenuid ja ka neid, kes tehnilisel põhjusel osaleda ei saanud, ent olnuks valmis kaasa lööma.

Kallid muusikud, kes te sooviksite midagi ägedat teha fännide rõõmuks või mõnel üllal eesmärgil, võite endast märku anda heili.teder@ekspressmeedia.ee.

Jäi väheks? Vaata ka: ERSO, Mick Pedaja ning väike hiiglane Grete andsid ka oma kauni panuse