"Ega see kerge töö ei ole," tunnistab Kaupo Karelson, rääkides maskisaatesse laulda oskavate osalejate leidmist. "See on pikk protsess, mis eeldab nende inimestega rääkimist ja nendega koos laulmas käimist." Karelson märgib, et mujal maailmas kasutatakse selles saates palju inimesi, kes liiga hästi ikka ei laula ehk teisisõnu - laulavad päris halvasti. "Eestis me ei saa teha saadet, kus lauldakse halvasti. Eestlased on laulurahvas. Eestlane lülitab kohe teleri teisele kanalile, kui keegi laulab halvasti. Seetõttu otsime saatesse inimesi, kes laulavad hästi," sõnab Karelson.

"Kas võid lubada, et taolisi üllatusi, nagu läinud hooajal oli kunagine lapstäht Toomas Uibo, on ka seekord tulemas? Kus me haarame suurest üllatusest südamest?"

"Oo jaa, te haarate südamest! Ja mitmel korral: uskumatu, et selline inimene on siin saates ja ta laulab niimoodi!"

Pea 25 aastat teleäris olnud Kaupo Karelson toob välja, missuguseid saateid ta ise teleekraanilt meelsasti vaatab, miks ei ole kaks aastat tehtud suursaadet "Eesti otsib superstaari", kergitab katet uuelt ajalooliselt sarjalt Joakim Puhki elust ja loetleb andekaid noori saatejuhte, kelle võrra on praegune telemaastik tunduvalt rikkam.

Kõigest lähemalt videos.

Kuum Tool on Kroonika veebisaade, kuhu peatoimetaja Ingrid Veidenberg kutsub inimesi, kel on öelda rohkem, kui seni teadsime. Pinev ping-pong hoiab meeled ärksana ja avab tuntud külalised kroonikalikult avameelses valguses.

Kuumal toolil selgub tõde!