Viiendat korda ning võimsamalt kui kunagi varem Eestisse saabuv Rammstein suudab taas üllatada - uue show valguspark, püro- ja tuleefektide maht ületab saksa ansambli kõigi varasemate kontsertide produktsiooni keerulisust ja mastaapi. Ning kui paar aastat tagasi esineti Lauluväljakul suvefestivalide tuuri raames, siis seekord tullakse täiesti uue, üle kahetunnise showga, mille keskel on ülisuur erikujundusega lava.

Rammstein on vaieldamatu kvaliteedimärk. Pole just palju bände, kes oleks võimelised Baltikumis showsid taas ja uuesti välja müüma ning seda juba pea, et kahekümne aasta jooksul. Rammsteini võib juba vabalt Eesti rahva lemmikbändiks pidada ning olla üsna kindel, et nende showst Lauluväljakul saab 2020. aasta suve suurim ja meeldejäävaim välikontsert. Rammstein tuleb ja tõstab laulukaare õhku!


Tallinna kontserdi raames kõlavad nii palad Rammsteini uuelt stuudioalbumilt, sealhulgas “Deutschland”, “Radio” ja “Ausländer” kui ka bändi kõige suuremad hitid - “Du hast”, “Links 2-3-4”, “Ich will”, “Sonne”, “Mein Herz brennt”, “Rammstein” ja palju teised.

Rammstein on rajanud ennast tipptasemel meelelahutajaks, kes läheneb muusikale kui kunstile - nende enda “kunstile”, mis on suurem kui maailm ise. Dramaatiline, oma mõõdult eepiline ning võimeline puudutama kõiki inimtajusid. Rammstein on hästituntud oma suurejooneliste live-lavastuste poolest, mille põhielementideks on alati viimse detailini lihvitud püro- ja tule- ning valgusefektid, mastaapsed lavakonstruktsioonid, provokatiivsed lavakostüümid ning rammsteinilik muusika. Iga Rammsteini kontsert on ühtmoodi tume ja sünge ning imetlusväärselt muinasjutuline - provokatiivsusega maitsestatud, ärge-kodus-seda-järgi-proovige teatraalne lavashow, mis on täis kõikehõlmava bensiini aroomi. Kuid lavashow keskel on alati need kuus bändiliiget - Till Lindemann, Flake Lorenz, Christoph Schneider, Paul Landers, Richard Z. Kruspe ja Oliver Riedel - see loovelement, mille ümber kõik ülejäänu pöörleb.

Rammstein esineb Tallinnas 21. juulil 2020.
Rammstein Lauluväljakul – seda peab veel korra nägema, raisk!

Piletid tulevad vabamüüki 5. juulil kell 11:00 Piletilevis. Kiirematele maksab pilet 69 eurot. Lisaks üldala piletitele on müügil ka pääsmed piiratud mahtuvusega fännitsooni nimega “Feuerzone”, kuhu mahub vaid 3000 fänni.

NB! Vanusepiirang 3 a. Soovitatav vanus 6+ a.