Tallinnas Ülemiste lähedal võis eile kohata vaatepilti, kus foori taga seisva Chrysleri kapotile ning seejärel katusele ronis silmanähtavalt endast väljas mees. Chrysleri kiirendades hüppas mees sõiduteele. Kui esialgu oli kummalise vaatepildi põhjus teadmata, siis tasapisi hakkavad sündmuse täpsemad asjaolud selguma.

Delfi poole pöördunud mees, kes kirjeldas end olevat videos Chrysleri katusele ronijana, selgitas, et ainult video ilma põhjalikuma selgituseta on eksitav. Nimelt oli Chrysler varem põhjustanud avarii ning sündmuskohalt põgenenud. Jõudnud Chryslerile järele, püüti juhti takistada taaskord põgenemast. Nii läks foori taga seisnud mees autost välja, astus Chryslerile ette ning ei jäänud ka sõnadega kitsiks. Seepeale vajutas Chrysleri juht gaasi ning sõitis mehele põlvedesse, mille peale mees omakorda Chrysleri kapotile ning seejärel katusele ronis.

Mees lisas, et suutis ära mõlkida Chrysleri kapoti ja katuse ning õnneks suutis kiirendanud auto katuselt maha hüpates tervena asfaldile maanduda.

Videos nähtud mees ütles kokkuvõtteks, et on pöördunud politsei poole.

TV3 "Seitsmeste uudiste" rubriigis Krimi24 on kirjeldatud ühte omakohtule eelnenud avariiolukorda. Toyota maasturi juhi sõnul hakkas Chrysleri juht signaali lastes tema ritta reastuma, kuid sõitis maasturile külje pealt sisse. Seejärel Chrysleri juht lahkus sündmuskohalt ja Toyota juht koos pealtnägija Range Roveriga asusid avarii põhjustajat jälitama. Range Roveri juht keeras Chryslerile ette ja Toyota juht seisis põgeneja sõiduki ette, et liikumist takistada.

Sõiduauto juht põgenes lähedal asuva Tallinna lennujaama parklasse, kust politsei ta juba kätte sai.