Päästeameti pressiesindaja sõnas Delfile, et maagaasi tankuri vooliku ventiilis oli leke.

Kuna kõiki gaasilekkeid võetakse väga tõsiselt, oli see kõrgema astme väljakutse. Hiljem selgus, et suuremat ohtu polnud.

Juhtumit kommenteerib AS Alexela juhatuse liige Aivar Räim: "Kahjuks tuleb neid kordi ette, et klient otsustab sündmuskohalt lahkuda õnnetusest teavitamata. Nii paraku 2. veebruari õhtul juhtus. Sündmuse põhjustaja lahkus, kuid õnneks andis järgmine klient päästeametile teada, mis on juhtunud“.

Ta lisas, et tankimispüstoli paaki unustamise juhtumeid tuleb igas kuus ette ja selles sündmuses ei ole midagi erakordset. "Siinkohal paneme aga südamele, et tanklas juhtunud õnnetusjuhtumist teatamata jätmisel võtad paraku järgmistes tankijates ohutuse tunde," tõdes Alexela esindaja.

Kõikide mootoribensiinide ja gaasitankurite püstolid on Alexelas varustatud spetsiaalsete kaitseklappidega, mis hoiavad ära suuremate õnnetuste ja keskkonnakahjude eest. Lisaks on gaas ohutuse pärast rikastatud lõhnaainetega, et selle ka kõige vähesemal määral õhku paiskumisel oleks gaasilõhna koheselt tunda.