Ringteelt välja sõitnud autojuht ei märganud ülekäigurada ületavat elektritõukeratturit ning kui laps poleks hoogu maha võtnud ja rattalt maha hüpanud, oleks alles ülekäigurajal pidama saanud juht lapsele otsa sõitnud. Seekord lõppes kõik õnnelikult ja auto müksas vaid tõukeratast.

Intsidendist video saatnud pealtnägija ütles Delfile, et juht ei soostunud isegi autost väljuma, et kontrollida, kas lapse ja tema sõiduvahendiga on kõik korras.

Patrullitalituse juht: loodetavasti õppisid mõlemad osapooled

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse patrullitalituse juhi Varmo Reinu sõnul peab jalakäija, antud juhul ka tõukerattur, olema eriti tähelepanelik seal, kus on oht kohtuda autodega.

"Enne ülekäigurajale astumist peab kindlasti peatuma, vaatama ja veenduma, et lähenevad autojuhid on sind märganud ja annavad teed," rõhutas Rein.

"Ka autojuhid peavad ennatlikult enne ülekäigurada kiirust vähendama ja veenduma, et teele pole tormamas mõnda jalakäijat. Antud juhul on suur õnn, et keegi tõsiselt viga ei saanud. Loodetavasti õppisid mõlemad osapooled sellest situatsioonist, et järgmine kord tuleb olla ettevaatlikum," sõnas Rein.