20.59 teatas tähelepanelik pealtnägija, et Loo alevikus Saha teel seisab sõiduk Audi A6, mille juht võib olla joobes.

Peagi märkas masinat patrull, ent Audi juht eiras peatumismärguandeid. Ta rammis oma masinaga aeda, kuid jätkas sõitmist.

Tagaajamises osales kolm patrullautot. Ühe masina pardakaamera videost on näha, et püüti põgenevale Audile ette sõita, ent tolle juht otsustas politseiautot hoopis rammida, mistõttu tegi politseinike masin korraliku pirueti. Õnneks midagi hullemat ei juhtunud ja kohe pöörduti tagasi teele.

Kell 21.19 olid politseinikud sunnitud sõiduki peatamiseks kasutama tulirelva ja tegid inimtühjal teel kaks hoiatuslasku õhku. Ka neile Audi juht ei reageerinud.

Seejärel tulistasid politseinikud lasu Audi rehvi. Rehv läks tühjaks ja sõiduk kaotas kiirust. Politseinikud rihtisid sõiduki teeserva.

Politsei toimetas roolis olnud 30-aastase juhtimisõiguseta mehe jaoskonda.

PPA juhtivkorrakaitseametnik Kalmer Tikerpe sõnas Delfile: "Politsei eest ära sõitmine on väga ohtlik, selline käitumine liikluses seab ohtu ümberkaudsed inimesed, juhi ja ka politseinikud. Politsei korraldustele tuleb alluda ja kui peatamismärguandele juht ei reageeri, siis politsei kasutab teisi meetmeid sundpeatamiseks."