Avatud uste päeva erialamessil saab tutvuda kõikide TalTechi õppeprogrammidega inseneri-, loodus-, majandus-, ja IT-teaduskondadest ning mereakadeemiast. Päeva jooksul saab töötubades oma silmaga näha näiteks, mille imepärasega tegelevad ehitusgeodeedid, kodustest vahenditest saab ehitada superkondensaatorit. Samuti saab teada, kuidas lahendada plastjäätmete probleemi, valmistada sidrunilõhna jpm põnevat. Töötubadesse saab registreerida siin.

Päeva jooksul toimuvad tehnikaülikooli linnakus ka ringkäigud, kus saab tutvuda TalTechi õppehoonete, laborite, ühiselamute ja sportimisvõimalustega.

Tudengielumessil tutvustavad TalTechi erinevad tudengiorganisatsioonid oma põnevaid tegevusi ning saab veenduda selles, et TalTechis on parim tudengielu! Messil näeb lähemalt, millega ülikooli erinevad organisatsioonid tegelevad ning kuidas ülikoolis vaba aega mitmekesiselt kasutada.

Kõik, kes juba on leidnud sobiva eriala või leiavad selle avatud uste päevalt, saavad ka kohe 26. veebruaril esitada sisseastumisavalduse. Kel veel gümnaasium lõpetamata, saavad küll esitada avalduse, kuid TalTechi sisse saamisest saavad nad teada siis, kui lõpueksami tulemused käes. Kes on keskkooli lõpetanud varem, saavad sisseastumisavaldusele vastuse sisuliselt kohe.

Avatud uste päeval saab sisseastumisavaldust esitada end ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID-ga tuvastades.

TalTechi avatud uste päev toimub 26. veebruaril kell 10-16. Osalemiseks tuleb end ka registreerida: www.taltech.ee/aup. Kõikide registreerunute vahel loositakse kuuele õnnelikule enneolematu võimalus teha Eesti esimese ja ainsa isejuhtiva sõidukiga tiir tehnikaülikooli linnakus. Võitjad selguvad 22. veebruaril.

Vaata, mis toimus möödunud aasta avatud uste päeval siit!

Tule ja avasta TalTechi!

Jaga
Kommentaarid