Tõsi on see, et igaühel pole aega ja raha, et külastada spordiklubisid. Just seepärast on oluline, et Euroopa Liidu toel on meie riik ja kohalikud omavalitsused saanud luua võimalusi liikumiseks ja sportimiseks välitingimustes. Välitrenažöörid, terviserajad ja kergliiklusteed annavad inimestele võimaluse õues sportida tasuta ning seda igal ajal.

Suureks probleemiks on meie laste ja noorte madal füüsiline aktiivsus. On teada, et lapsed vajavad füüsiliste tegevust vähemalt 60 minutit päevas, seitsmel päeval nädalas. Loomulikult on liikumine oluline igas vanuses, kuid eriti tähtis on see lastele, sest nemad on meie tulevik! Kasutagem meile loodud võimalusi ning liikugem rohkem värskes õhus, sest nii elame kauem ja tervematena!

Meil kõigil on asju, mida teeme kirega! Ela ja tööta välismaal, reisi, surfa internetis ja tea oma õigusi Euroopa Liidu kodanikuna Euroopa Liidus. Loe oma võimaluste kohta www.europa.eu/euandme.

Artikkel ilmub EUANDME kampaania raames, mida rahastab Euroopa Komisjon. Selle artikli autor väljendab oma mõtteid ning ta ei ole saanud oma arvamuse avaldamise eest tasu.

Jaga
Kommentaarid