Proovisõit selle tarbemasinaga näitas, et täiesti muretult kannab sellega sõita isegi Kõrvemaa kandi metsateedel, kus kohalik omavalitsus (nähtavasti Kuusalu vald) on teinud nähtavasti kõik endast oleneva teid mitte hooldades, et rahvas oma sõiduautodega ei jõuaks näiteks Paukjärve ja Jussi matkaradadeni.nTegemist on kahtlematult kõige võimsama mitteveoautoga, mille roolis mul on õnnestunud olla.

Masin püsib neil täiesti lubamatu kvaliteediga teedel suurepäraselt ja kindlalt - vaatamata ligasele liivale ja nii sügavuse kui pindala mõttes tohututele porilompidele. Veojõukontroll on töötab filigraanselt, vajadusel saab sõidu ajal vahetada kahe ratta jah nelikveo vahel. Vaid üks väike videoklipike neilt teedel tunde saamiseks:


Auto välimus ise on loomulikult jõuline, kus rattakoopad uhkete kaartega esile toodud ning sirged kapoti- ja küljejooned sihvakust väljendavad.

Isuzu D-Max

Auto sisemuses on eelkõige rõhku pandud praktilisusele. Isegi esipaneeli servadest väljakäivad kohvijoogitopsihoidjad on tehtud multifunktsionaalseteks: vajadusel saab topsirõnga eest ära lükata, et jahimehed saaksid sinna mugavalt panna hoopis oma padrunid. Kohvitopsihoidjad peituvad ka tagaistme seljatoest allatõmmatavas käetoes.

Auto on teiste liiklejatega võrreldes vägagi kõrge - D-Maxi kliirens on 240 mm - , nii et ülevaade linnaliikluses toimuvast on alati väga hea. Vedrustus on seejuures timmitud ka üsna mugavaks linnasõiduks ja ringteed läbides säilub mõnus juhitavus ja põske vastu külgklaasi ei suruta.

Kütust võtab see masin keskmiselt 8,5 liitrit 100 kilomeetrile. Isuzu D-Maxil on 1,9-liitrine RZ4E-diiselmootor (Euro 6d) ja 6-käiguline manuaalkäigukast või 6-käiguline „Rev-Tronic"-automaatkäigukast koos käsitsi käiguvahetust pakkuva sportrežiimiga.

Sõidukiga võib vedada kuni 3500 kg piduritega haagist, veokuuli suurim lubatud koormus on 350 kg ning haagise õõtsumisvastane kontrollsüsteem on põhivarustuses. Neljarattaveoga mudelitele on saadaval ka tagasilla diferentsiaalilukk.

Kabiinitüüpe on kaks. Space Cab on loodud kuni neljale inimesele ning on varustatud vastassuundades avanevate ustega, mis võimaldavad esiistmete tagust ruumi paremini kasutada. Double Cabiga mudel mahutab kuni viis inimest ning selles on küllaldaselt ruumi kaubale ja seadmetele.

Isuzu D-Max

Varustusse saab tellida nii sõidurajahoidjat, adaptiivset püsikiirusehoidjat, nõlvaltstardiabi, tagumise põikisuunalise liikluse jälgimissüsteem, äkkpidurduse hoiatussüsteem (see on isegi liigatundlikuks timmitud) ja kõike muud, mis kaasaegsel autol olemas võiks olla. Puuteekraan on 4,2-tolline.

Kokkuvõttes: kindlasti väga korralik auto metsameestele, jahimeestele ja kõigile teistele, kel avatud pagasiruumi midagi ilmastikukindlat ja väga rasket vaja panna. Kandevõime on masinal ligi tonn.