Esiteks räägime Subaru BRZ ja Toyota GT86 tandemist, mis vähemalt oma praegusel kujul koha ajalooraamatutes leiab. See on aga pigem hea uudis, kuna oodata on uut tulemist ja seda kõvasti paremal moel.

Uudiseid tuleb ka Ameerikast. Hummer on tegemas tagasitulekut, kuid seda väga mitte-hummerlikul viisil. Nimelt plaanitakse elektripikapi, millel on väga omapärane katus. Pole ilmselt see, mida klassikalised Hummeri-fännid ootavad, aga huvitav nähtus sellegipoolest. Eriti kui vaadata jõu- ja kiirendusnumbreid.

Genesis - Hyundai luksusbränd on pikemat aega rääkinud sellest, et tahaks sarnaselt sõsarmargile Euroopat vallutama tulla. Nüüd on ka mõned vihjed selle kohta, et see võiks toimuda. Kas see on soovmõtlemine või on Lõuna-Korea luksusbrändi tõesti varsti ka meil näha?

Proovisõiduautoks oli paljukiidetud Renault Zoe. Tegemist on mõistliku elektriautoga, mis on ka väga hea sõiduulatusega. Kuid kas ainult sellest piisab, et automaailma päriselt raputada ja elektriautodele võidukäik tagada?

Nipinurgas räägime sellest, kuidas oma kliimaseadet või konditsioneeri õigesti kasutada. Lisaks veel mõtiskleme, kas on ehk mingeid olukordi, kus seda ei peaks üldse tegema?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud).

1x
00:00