Filmiliku haaranguga surusid erariides politseinikud Korbi mullu 23. oktoobri lõunal oma Kesk-Sõjamäe vahelaost lahkumisel pikali, saades enne kätte ka tema krüpteeritud mobiiltelefoni. Noormehe seljakotist ja riietest leiti eelpakendatud narkootikumid, mis ootasid klientide tarbeks pimepeidikutesse viimist.

Korbi poolt rendile võetud boksis leidsid uurijad üle seitsme kilo MDMA-tablette – ligi 20 000 tükki; kilo hašišit, kolm kilo amfetamiini, 2500 Xanaxi-tabletti, 600 LSD-marki ning pisemates kogustes kristallilisi aineid.

Inimkontaktivaba äri oli rajatud pimepeidikutele, mille koordinaadid ja fotod kliendile pärast tehingu toimumist saadeti ja mis aitasid viimasel narkopaki õige kivi või puujuure alt üles leida.

Kliendil pruukis vaid mõnes Tallinna pargis õiges kohas sõrmed mulda lükata, kui maapõuest ilmus välja fooliumpakike. Veekindlas minigrip-kotis oligi tellitud kaup – puljongikuubikut meenutavad erekollased tabletid kristalset MDMAd, kanepitutsakas, amfetamiin, kokaiin, LSD-margid või isegi Xanax.